8.4.13

THIS WEEKS HAPPINESS

"That's the best revenge of all: happiness. Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life."


Hvad er det bedste der er sket i jeres uge?

Knus Nikoline

8 kommentarer:

  1. Det lyder som en god uge,
    tillykke med dansk stilen :)
    er virkelig vild med navnet på bloggen

    kram
    http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har det skam også været, og mange tak :-) Er også glad for at høre, at du kan lide navnet på bloggen!
      Knus!

      Slet
  2. Det lyder som en god uge! Tillykke med den flotte karakter :-)
    Kig gerne snart forbi min blog igen!

    kunsanne.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det har det virkelig også været - og mange tak :-)
      Jeg vil kigge forbi med det samme!
      Knus

      Slet
  3. Jeg synes at det er rigtig godt at du har ladet dig inspirere og har haft lyst til at bruge samme ide som mig, men kan du så ikke lave det til dit ejet i stedet for at bruge mit? Tak (:

    http://nannalowthomsen.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Det må du virkelig undskylde! - Det har ikke været min mening at "kopiere" dit indlæg, eller hvad man siger, men derimod er jeg blot blevet inspireret. Jeg har overhovedet ikke haft i tankerne at jeg ville bruge dit på nogen måde, og jeg syntes nu også at mit er lidt anderledes fra dit :) - men igen, undskyld!

      Slet
    2. Som jeg også skrev til dig, synes jeg det er utrolig dejligt at du har ladet dig inspirere. Men med alt respekt kan jeg jo tydeligt se at du har valgt at tage brug af det billede som jeg har lavet, og selv bruger herinde på min egen blog. Jeg tager i mod din undskyldning, men jeg vil gerne have at næste gang du har tænkt dig at lave sådan et indlæg, at du så bruger dit eget billede i stedet for mit billede. (:

      http://nannalowthomsen.blogspot.dk/

      Slet
    3. Jeg har på ingen måde haft en chance for at vide, at billedet var dit eget, og et som du selv havde lavet - nu kan jeg sagtens forstå at det går dig på, og jeg får også dårlig samvittighed. Jeg troede bare at billedet var et fra google, som alle jo har mulighed for at bruge - men da jeg få at vide at billedet er dit eget, kan jeg godt forstå at det går dig på. Det er jeg ked af, og jeg skal selvfølgelig nok lade være med at bruge det en anden gang :)

      Slet