4.4.13

LAST COUPLE OF DAYS

"Knowledge cannot replace friendship. I'd rather be an idiot than lose you."

Skønne Niko, og lækker brunch.
Pixie med de sødeste piger, Katrine og Sophia.
Denne uge har indtil videre stået i venindernes tegn. Jeg har nemlig spenderet de første tre dage af lockouten, sammen med mine skønneste piger.
I tirsdags fejrede jeg første lockout-dag, sammen med Katrine og Sophia. Jeg startede formiddagen ud sammen med Katrine, hvor vi var på Pixie og spise super lækker og "virkelig sund" frokost. Senere kom Sophia og joinede os, og da vi alle tre var færdige der, tog jeg op og svømmetrænede med Sophia. Og som en god afslutning på en skøn dag, tog jeg om aftenen i IKEA sammen med min mor, for at købe lys og andet til min konfirmation.

Igår startede jeg så morgenen ud med at stå rigtig tidligt op, for at lave brunch til søde Niko (Nikoline) som jeg havde inviteret over. Det var skønt at sidde der klokken 11, og spise sig mæt i pandekager og andet, og tænke på at man burde sidde og regne med svære matematikstykker, hvis man havde været i skole. Senere på dagen tog Niko og jeg så en tur rundt på Østerbro, hvor vi pløjede alle butikker igennem, dog uden nogen store køb. Om aftenen tog jeg så til dans - vi skal optræde til et stort show den 20 April, og jeg er mega spændt.

Idag har den så stået på shopping, sammen med Sophia. Vi tog på strøget med det formål, at finde Blå Mandag's tøj til Sophia, og jeg endte da også hjem med en enkel ting (som I får at se i et andet indlæg). Vi fik købt super flot tøj til Sophia, efter både at have været i H&M og Zara, og vi fik også lige tid til at tage en tur i '& Other Stories' nye shop, som er åbent lige ved siden af H&M. Hold nu op hvor har de meget fedt tøj, og også deres sko har en helt særlig charme og skørhed over sig.
Men jeg vil sige farvel for nu, for jeg vil smutte i Forum og se 'Shrek - The Musical', sammen med mit teaterhold. Vi ses!

Hvad har I brugt de sidste solskindsdage på?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok som nogle skønne dage - Godt at du får det bedste ud af lock-out'en ;) Og sikke nogle lækre billeder, man bliver helt sulten, haha.

  - Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan jo lige så godt nyde de skole-frie dage fuldt ud, når der er lockout ;-)

   Knus

   Slet