5.4.13

FAVORIT-ITEMS FROM MARCH

"Beauty is the imperfection that drives you to a person."

Blå bluse - Zara // Basic nederdel - H&M // Vanter - Nørgaard på strøget // Sneakers - New Balance // Cardigan - Vero Moda // Sports-top - H&M sport
Selvom det nu er fem dage siden at vi gik ind i April, vil jeg stadig lave et indlæg om mine favorit items fra snefaldende Marts.

Blå bluse - Min blå bluse fra Zara, købte jeg i sommerferien, og er sådan et køb som jeg ikke helt kan finde ud af, om jeg er glad for at have købt eller ej. Selve stoffet som bluser er lavet af, er super lækkert og man kan virkelig mærke Zara's lækre kvalitet i den. Det er også en bluse som er super nem at style til forskællige underdele, og så kan den både bruges ud over nederdele, bukser, short og andet - måske alligevel et ret godt køb.

Basic nederdel - En basic nederdel syntes jeg personligt er noget af det bedste jeg længe har købt. Den kan styles til alt, og kan bruges til alle lejligheder. Jeg vil egentlig ikke sige så meget mere om den, da I kan læse meget mere om den i dette indlæg.

Vanter - Hvem har ikke haft brug for et par varme vanter i dette forår? Jeg har i hvert fald, og derfor syntes jeg at det var en total selvfølge at tage dem med i mine favoritter fra Marts. For Marts har været en kold forårs-måned i år, og der har mine dejlige vanter fra 'Nørgaard på strøget' redet alle dage. De er super varme, og af rigtig god kvalitet - helt klart et musthave til vinter.

Sneakers - Mine New Balance sneakers er helt klart de bedste sko jeg nogensinde har haft. De super fede, og kan på en eller anden måde også bare styles til alt. Deres tykke sål (i forhold til fx. Converse) gør at det er sko som man kan gå rundt i i lang tid, uden at få ondt i fødderne. I forhold til at jeg har brugt disse sko rigtig meget, syntes jeg at der vigtigt at pointere at de også holde rigtig godt udseensmæssigt. Mine sko er købt sidste efterår, og er stadig ret rene og fine.

Cardigan - I dette indlæg kan I se cardiganen i aktion, da det måske kan være en smule svært at se den på billedet ovenover. Min lange cardigan, er lavet ud af snore som er bundet sammen, så det ligner strik uden helt at være det. Det er også et af de køb, jeg længe efter stadig er i tvivl om. Den har i lang tid bare været en støvsamler i mit klædeskab, men jeg har nu hevet den frem fra sit skjul, og endelig fundet ud af hvordan den kan styles sammen med mit andet tøj.

Sports-top - Jeg køber normalt ikke sports-tøj i "almindelige" tøjbutikker, men derimod næsten altid i rigtige sportsforretninger. Dog kunne jeg ikke stå for denne sports-top, da jeg så den hænge i H&M. Jeg bruger den næsten til al sport, både dans, gymnastik og når jeg løber. Den sidder rigtig fint, og så er jeg helt vild med bokserryggen som den har.

Hvad er jeres yndlings-item fra sidste måned?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Kan godt forstå alle disse ting er dine favoritter her i Marts.. Især vanterne der har godt nok været koldt. men April måned, er en god start med sol! :)

  Kig endelig forbi http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/ :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har virkelig været koldt, men som du selv siger, så starter vi heldigvis April med sol! ;-)

   Jeg kigger forbi din blog!
   Knus

   Slet