2.4.13

NEW GOODIES

"To all the girls that think you're ugly because you're not a size 0, you're the beautiful one. It's society who's ugly."

Net - Søstrene Grene // Shorts - H&M // BH - H&M // Ray-Ban Solbriller - Mors gamle

                                                                     RB2140 - 902 ORIGINAL WAYFARER

Så er der igen nye goodies til mig. Hvad I ser ovenover, er det jeg har fået shoppet her i ferien. Nettet fandt jeg i Søstrene Grene, til en 10'er, så selvfølgelig skulle det med hjem. Jeg syntes at det er super fint, og har en rigtig god størrelse. Personligt syntes jeg, at dette net kan minde lidt om de net man kan købe i Monki, men til Søstrene Grens fordel koster mit som sagt kun 10 kr, og var på den måde, en billig måde at skaffe et net alla Monki's. BH'en var et konfirmations-køb, til at have under kjolen. Nu mangler jeg blot at få mine hvide Converse All Star Ox hjem, og så er outfitet til den store dag helt på plads! Jeg syntes at BH'en var super fin, med blonderne for oven, og så syntes jeg bare, at en hvid BH er et total musthave, i en piges garderobe.
De blonde shorts er købt med det ene formål, at jeg bare måtte have dem, haha. Jeg så dem på H&M's hjememside, og da jeg tilfældigt kom forbi en af butikkerne, gik jagten straks igang, efter et par af de søde shorts. Jeg kan lige se dem stylet med mine hvide Converse, en sød top, og så selvfølgelig solbrun hud. Til sidst er der de brune-agtige Ray-Ban solbriller. Rent tilfældigt fandt min mor et gammelt par af hendes, da hun gik og ryttede op idag. Og heldig som jeg er, har jeg fået lov at låne dem, indtil jeg får min egne. Det er nemlig præcis de samme, bare i sort, som jeg ønsker mig i konfirmationsgave. Så indtil de sorte bliver mine, vil det være de her, jeg kommer til at have på, når solen engang kommer frem.

Hvilke af købene kan I bedst lide?
Hvor køber I jeres net henne?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Er helt klart mest til shortsene - de er da for lækre! Og hvis solen nogensinde kommer igen, bliver det da for vildt at flashe solbrune stænger i dem. :)

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja du har helt ret, brune ben og blonde shorts - kan det blive bedre? ;-)

   Slet