13.3.13

WHAT TO WEAR?

"Everyday is a fashion show. And the world is the runway."

Nu nærmer de første konfirmationer sig, og også min egen konfirmation venter lige om hjørnet. Jeg har selv været så heldig, allerede at have fundet min konf-kjole, men jeg kan forestille mig, at der stadig sidder mange derude, som ingen anelse har om hvad de skal have på. Jeg har derfor samlet tre outfits til jer, som jeg syntes kunne være super fine at have på til sin konfirmation.

Det første sæt med kjolen, syntes jeg er super sødt. Det smarte ved denne kjole, er at den både er fin til sin konfirmation, men samtidig også kan bruges efterfølgende som en sød sommerkjole eller lignende. Det er et godt outfit, til en der ikke har lyst til at være for fin og pyntet, men som samtidig gerne vil være finere end normal hverdag.

Sættet med bukserne har jeg valgt at tage med, da jeg ved at der også er mange der ikke har lyst til at bære kjole på den store dag. Jeg syntes personligt at det er et rigtig fint sæt, som erstatning til en kjole, og det kan ligesom kjolen, jo også bruges efter den store dag.

Til sidst er et sæt med en buksedragt, som jeg virkelig godt kan lide. Denne buksedragt syntes jeg er god, da den godt kan ligne lidt en kjole, og man på den måde kan have en blanding på, hvis man er lidt i tvivl om sit valg af enten kjole eller bukser til konfirmationen.

Kunne I bruge nogle af disse idéer til noget?
Hvilket sæt kunne I bedst lide, og hvorfor?
Har I selv fundet konfirmationstøj, og hvis ja, hvad skal I så have på?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Hvis ikke det var fordi at jeg allerede havde fundet mit konfirmations-tøj, ville jeg helt klart have taget dine 3 sæt med i mine overvejelser, for de er vildt fine allesammen! <3
  Tror bedst jeg kan lide det sidste sæt, da det er enkelt, men stadig super fint :)
  Elsker din blog og din stil btw :)
  Har selv lige startet en blog op og ville blive rigtig glad hvis du havde lyst til at kigge forbi, og evt. følge?
  Følger ihvertfald dig nu <3 knus

  http://bysignehj.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at du allerede har været ude og finde konfirmations-tøj, jeg er også selv lige blevet enig med mig selv om hvilken kjole jeg skal have på :) - Men er glad for at høre at du kunne bruge mine sæt, hvis ikke du allerede havde fundet tøj :)

   Tusind tak fordi du kan lide min blog, og for dine søde ord, det betyder rigtig meget! Jeg vil hoppe en tur forbi din blog med det samme!<3
   Knus Nikoline

   Slet