11.3.13

FEBRUAR LOVERS

"I miss when I was little and didn't care about my weight, clothes, or hair. I just did what made me happy."

Skjorte - H&M // Buksedragt - Moss Copenhagen // Vans Old Skool - Vans // Hættetrøje - H&M // Clutch - Pieces // Striksokker - Matas // Sorte bukser - Pieces

 En af mine nye idéer her på bloggen er, at jeg ved hver start på en ny måned, vil lave et indlæg om mine favorit tøj-stykker eller accessories fra den forrige måned. Selvom vi nu er 11 dage inde i Marts, vil jeg alligevel lave dette indlæg om mine favorit items fra kolde Februar.

Skjorte - Den blå skjorte med nitterne, har været min absolutte yndlingsskjorte lige siden den endte i mit skab. Jeg plejer primært at style den med et par sorte bukser, og en sort BH indenunder, men det er heldigvis en af de skjorter der kan styles på mange forskællige måder. Den er meget gennemsigtig, men uden at det bliver for flashende, og så kan den bruges både til fine lejligheder og en almindelig dag i skole.

Buksedragt - Buksedragten fra Moss Copenhagen er super behagelig at have på, og kan bruges både i skole og i fritiden. Den er lavet af samme stof som de fleste jogginbukser, hvilket gør at man også sagtens ville kunne dyrke sport i den. Den kan ikke styles på så mange måder, men med en cardigan eller hættetrøje over sig, og et par sneakers til, syntes jeg at et perfekt outfit er samlet.

Hættetrøje - Min dejlige hættetrøje fra H&M, er en jeg købte for ca. to år siden, men den er stadig lige dejlig. En hættetrøje i garderoben er helt klart et musthave, da de altid kan bruges. Det specielle ved lige netop denne hættetrøje, er det ternede mønster som den har. Det gør trøjen en smule svære at sammensætte med resten af mit tøj, men samtidig kan den pifte alle outfits op, hvis blot man får stylet den rigtigt.

Sneakers - Mine små babyer, nemlig Vans Old Skool er helt klart mit favoritkøb i Februar måned. De er vildt dejlige at gå i, og så kan de styles på mange forskællige måder. Fx. i finere outfit, til en sød kjole eller skjorte. Men på samme tid er de også meget street, og passer derfor perfekt til en hættetrøje og en fed T-shirt.

Clutch - Den skønne Clutch fra Pieces syntes jeg er super fin, og passer perfekt til alt. Den har en god størrelse til at kunne rumme alle vigtige ting, og så er den god at have med, hvis man lige skal en tur i biffen eller andet småt.

Striksokker - Disse super dejlige og bløde striksokker fra Matas, er mit bedste sokkekøb nogensinde. Der er egentlig ikke så meget at sige om dem, andet end at jeg kan anbefale alle der ikke har et par hyggesokker, til at skynde sig ud og få fingre i sådan et par, så længe det stadig er vinter og koldt.

Sorte bukser - Mine sorte bukser fra Pieces, er helt klart de bedste bukser jeg nogensinde har ejet. Der er egentlig ikke noget særligt over dem, da de jo bare er helt sorte, men jeg vil nu alligevel anbefale alle der ikke har et par sorte bukser i deres garderobe, at få købt sig et par - for det er virkelig et musthave i denne kolde vintertid, da de kan kan bruges i alle outfits, både fine og afslappede.

Hvad syntes I om denne form for mode-indlæg?
Er det noget jeg skal fortsætte med at gøre en gang om måneden, eller skal jeg droppe det helt?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Super god idé! Jeg havde tænkt lidt på det samme, men så glemmer jeg det altid, når jeg er omkring d. 1 i en måned, og tænker "nå.. Næste måned", og så kommer jeg fra det :) Men synes det er et spændende indlæg :D Og så giver det god inspiration!

  Jeg kan rigtig godt lide skjorten, buksedragten og den clutch :D

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er rigtig glad for at du kan lide denne slags indlæg :) Det tog også mig lang tid at komme i gang med denne her form for indlæg, fordi jeg ligesom dig, glemte det og bare tænkte at jeg så måtte gøre det i næste måned. Jeg er glad for at kunne inspirere dig, måske du har fundet dit næste køb? ;)

   Knus Nikoline

   Slet