8.3.13

NEW IDEAS!

"Livet handler ikke om at finde en man kan leve med, men at finde en man ikke kan leve uden."

I tror det er løgn når jeg endnu engang, fortæller jer at jeg er blevet syg. Men den er go' nok - jeg blev igår ramt af kraftige mavesmærter, svimmelhed og voldsom hovedpine. Jeg må have en form for influenza i mig, som bare ikke vil ud, for det er det sammen gang på gang. Men disse smerter betyder at jeg igår måtte tage hjem fra praktik, og at jeg også måtte blive hjemme fra skole idag.

Men disse sygedage betyder også, at jeg har fået en masse tid leveret til at tænke godt og grundigt over bloggen her. Jeg har besluttet mig for at prøve at proppe lidt flere mode-relaterede indlæg ind, og jeg har fundet et par emner jeg godt vil introducere for jer (den tredje og sidste idé er dog ikke så moderelateret, men stadig vigtig)

My wardrobe: Indlæg hvori jeg viser jeg mit tøj på forskællige måder. Det kan f.eks. være at vise jer mine tre par yndlingsbukser, og derefter fortælle jer hvorfor jeg lige elsker dem. Det kan også være problemstillinger jeg kan komme i, med hensyn til mit tøj, og som jeg derfor vil dele med jer - ja det kan være mange ting, men det vil i finde ud af, når jeg begynder på det.

Månedens favoritter: En anden idé jeg har fået, er at jeg ved hver start på en ny måned, vil lave et indlæg om mine favorit tøj-stykker eller accessories fra den forrige måned, og på den måde også fortælle jer lidt om hvad jeg syntes er vigtigt at have i garderoben alt efter årets 12 måneder.

10 Facts: Jeg vil begynde på noget her på bloggen, som jeg ved er noget mange andre bloggere også gør. Jeg vil ikke sige at det er en idé jeg har stjålet fra andre bloggere, men nærmere en idé jeg er blevet inspireret af. Det går så simpelt ud på at jeg, engang i mellem, vil lave indlæg med 10 facts om mig selv. Ikke for at virke mega selvfed, men faktisk for at I kan lære mig bedre at kende. Jeg vil også nogle gange lave spørgerunder, så I selv kan stille spørgsmål til mig. Men det kræver blot at lidt flere kommenterer mine indlæg, så indtil videre vil spørgerundterne blive holdt lidt nede, indtil bloggen er kommet mere ud til omverdenen - hvordan lyder den idé?

6 kommentarer:

 1. Rigtig hyggelig blog :)

  Jeg har lige fået min første giveaway på min blog! Den egner sig specielt til fotoelskere!
  Den er super lækker og du er meget velkommen til at deltage :)
  Kig forbi!
  silleagerskov.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak skal du have! :)

   Jeg vil tage et kig forbi din blog med det samme :)

   Slet
 2. God bedring! :)

  Jeg har for tiden gang i 2 give-aways, hvor man kan vinde et armbånd og et gavekort til footway, håber du tager et kig forbi?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have! ;)
   Jeg vil meget gerne tage et kig forbi :)

   Slet
 3. Super fin blog du har kig forbi min hvis du får lyst og deltag evt i min giveaway http://linebiine.blogspot.dk/2013/02/giveaway-giveaway.html

  //Line
  http://linebiine.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusinde tak :)
   Jeg vil tage et kig forbi din blog med det sammen!

   Slet