4.3.13

HAPPY BIRTHDAY

"Stop feeling alone. Start laughing. Stop dreaming. Start believing. Stop fighting. Start loving. Stop thinking. Start acting."

Min dejlige lillesøster Olivia.
Lækker Blåbærdrøm som min mor havde bagt til fødselsdagen.

Så er den første rigtige forårs-weekend gået. Min weekend har de sidste par dage stået på fødselsdag. Min lillesøster blev igår 10 år, og det skulle selvfølgelig fejres med et brag. Men der blev også tid til andet den dag, for min mor og jeg var nemlig i Fields det meste af formiddagen, for at kigge efter konfirmations-kjoler. Jeg var så heldig at komme hjem med hele to - nærmere forklaret, så var jeg lidt usikker på hvilken af dem jeg skulle vælge, og jeg købte derfor begge to. Den af dem jeg så ikke vælger at beholde, returnerer jeg. Der vil komme indlæg omkring dem en af de nærmeste dage.

Idag var min første praktikdag, på Gefion Gymnasium, hvor jeg de næste to dage skal tilbringe min skoletid, for at prøve at se hvordan det er at gå i gymnasiet. Det har været en lang dag med mange indtryk, men det har også været læreridt. På onsdag skal jeg i praktik et sted på Frederiksberg, og det er noget omkring medieproduktion - det glæder jeg mig til at se hvad er for noget, og så skal I selvfølgelig nok få mere at vide om det, når jeg er kommet hjem igen.

Har I været i praktik? Og hvis ja, hvor henne så?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Tillykke med din søster igår Niko ;-)
  Glæder mig seriøst til at se din kjole! Ellers ligger du lige et billede af det endelige valg på bloggen, ikke? <3 <3
  Håber at Gefion var godt! Og i øvrigt - dit layout på bloggen er sgu blevet flot :-) Emilie kan fandme sit shit <3 Men der skal selvfølgelig også være noget godt og saftigt indhold, før at det er en god blog! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ida! :)
   Selvfølgelig får I kjolen at se - allerede i morgen tror jeg! <3 <3

   Gefion var faktisk ærligt talt røvsygt (ja undskyld mit sprog!)
   Og mange tak med hensyn til layoutet også - er også glad for at Emilie ville hjælpe mig! <3 Og at du kan lide det! Jeg føler at det er meget mere personligt nu :-) <3

   Knus

   Slet