8.2.13

Tired of being sick

"The feeling of being sick, but you're not really sick. You're just sad, upset, unhappy. You just feel like laying in bed all day."
Ja som billedet viser, og citatet ovenover siger, så har jeg det ikke så godt her for tiden. Jeg er blevet ramt af mindre sygdom, både fysisk og mentalt. Jeg gik igår hjem efter skole, lagde mig i min seng med en plade chokolade, en muffin, en kop varm chai-te og en god film, og der lå jeg så hele dagen. Min mave rumler der ud af, som en lastbil på brusten og mit hoved dunker som en anden håndværker igang med at banke vægge op.

I dag har vi fået vinterferie, og jeg er ubeskrivelig glad. En hel uge og lidt til, væk fra skole, kammerater, lektier og hvad der ellers plejer at være. Det lyder nok mærkelig at ville væk fra venner og veninder, men lige nu er det faktisk det eneste jeg trænger til.
Dog skal jeg ikke undvære dem helt, for på søndag tager jeg fire dage i sommerhus med min super skønne veninde Nynne - det bliver dejligt at komme en tur på landet, slappe af og bare nyde Nynnes og min families selskab. Mon vi kan håbe på en kælketur, hvis sneen bliver liggende?

Er I også glade for at få ferie? Og skal I lave noget fedt her i ferien?

Knus Nikoline

4 kommentarer:

 1. Så er vi begge syge!<3 Skrev også på min blog (The Camera Attacker) at jeg er syg!:( God bedring<3<3 og god ferie! xxx

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv at du også er syg kat, også god bedring til dig! <3
   Tjekker lige din blog ud <3

   Slet
 2. Årh god bedring søde! Har også lige været syg <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde <3 Er bare så træt af alt den sygdom, håber at du er blevet rask <3

   Slet