17.2.13

Friends and Shopping = Best Combination

"I don't need words to express. I don't need tears to shed. I don't need to ask for a smile. Or a hand to hold me. All I need is to be your friend, forever!"

Min sidste rigtige feriedag i fredags, blev fejret sammen med min skønne veninde Clara Sofie.Vi havde besluttet os for at tage en tur ind til indre København, for at spise frokost. Og vi ente derfor på den mega lækre café Café Norden. Det er en smule dyrt at gå på caféer som denne, når man er folkeskole elev og ikke tjener alverdens via fritidsjob - men jeg må sige at det var pengene hver. De laver virkelig lækker mad derinde, og jeg kan vist ret hurtigt sige, at deres nachos og lemonade smager helt vildt godt, og til en overkommelig pris.

Efter god mad og skøn tøsesnak, besluttede vi os for at slæntre en tur ned ad strøget, og tjekke de nyeste collection i butikkerne ud. Vi endte ret hurtigt i H&M, og jeg må sige at jeg er helt vild med deres nye collection. Men den vil jeg fortælle mere om en anden dag, for den kræver vist et indlæg for sig selv. Vi var også i Naked for at prøve sneakers - jeg var jo sammen med min bedste sneakers-pige-veninde, så vi fik hurtigt brugt en del tid med at prøve deres sneakers i alle arter, og også det vil jeg fortælle mere om i morgen! Dagen sluttede jeg af med, at fejre min brors 21 års fødselsdag på en virkelig lækker restaurant kaldet Vespa, der også ligger inde i byen, sammen med familien.

Hvordan har jeres ferie været? Og er der nogen af jer, der først starter ferie i den kommende uge?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

  1. Ihhh, det var SÅ hyggeligt, må helt klart gøres igen mus!<3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var så, det må vi virkelig gøre igen snart søde! <3 Oh så skylder jeg dig sku' et billed af en af de lækre drenge ;P

      Slet