30.8.13

SNEAKS ALL OVER

"I like sneakers. I guess I could call myself a collector."

1. Adidas Originals ZX 700 W // 2. Nike Roshe Run Print // 3. Asics Gel Lyte III // 4. Nike Blazer Low // 5. Asics Gel Lyte III // 6. Adidas ZX 700
Ak ja, det skulle jo ske at jeg fandt mig et nyt lækkert par sneakers - faktisk hele seks denne gang. Denne gang er det de tre mærker, Asics, Adidas og Nike. Efter jeg købte mine Nike Lunarglide (som desværre ikke er kommet endnu), har jeg virkelig fået øjnene mere op for de skønne sneakers som Nike ellers laver. Blandt andre er mine øjne især faldet for Nike roshe run og Nike Blazer Low. Men så var det, at jeg sad og kiggede på Naked's hjemmeside, og så faldt jeg over Asics super lækre og også anderledes sneakers. For en uge siden havde de slet ikke været mig, men så gik det op for mig, at jeg måtte tage nogle chancer når det kommer til sneakers, og ikke altid bare vælge de classiske - så nu står sko nr. 2, 4, 5 og 6 aller højest på min sneakers-ønskeliste!

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. jeg er den heldige ejer af det første par sneaks i collagen :) super sød og inspirerende blog du har dig! Jeg tænkte på om du havde lyst til at følges? Smid en kommentar på min blog hvis det lyster :))

  Knus Monique
  moniquemaries.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er du heldig - har også luret en del på dem nu! ;-) Tusind tak skal du have, jeg vil meget gerne følges - tager et kig forbi din bog! :-)
   - knus

   Slet