18.7.13

THE TRIP GOES TO ITALY

"I need a six month vacation, twice a year."


Så er alt pakket og klar, og i morgen går turen atter til Italien. Har ventet på lige præcis denne her ferie i næsten to år, og kan snart ikke venter længere. Glæder mig til tre uger i Italiens varme sammen med mine bedste venner, og min egen og deres familier. Har pakket og pakket de sidste to dage, og i morgen sætter jeg mig ind i bilen (omkring kl. 6 i morgen tidlig... uff..) og så kører vi ellers afsted. Første stop bliver Tyskland i morgen aften, og andet stop på lørdag er så Italien. Vi skal bo langt op i bjergene, i en gammel ruin som nu er renoveret fuldstændig, med pool og hvad hjertet ellers begære. Da jeg desværre er en smule i tvivl omkring internet der hvor vi skal bo, har jeg planlagt en masse indlæg til jer - dog har jeg aldrig prøvet det med at sætte tid på mine indlæg for hvornår de skal postes, men jeg krydser fingre for at det virker!

Ovenover et (virkelig dårligt billed) fra min strandtur med ClaraSofie i dag - nok ikke den sidste for i år, for hold da op hvor lover de lækkert vejrtil jer i DK i næste uge og frem.

Knus Nikoline

4 kommentarer:

 1. Du må have en fantastisk tur, virkelig! Italien er sååå dejligt, maden, varmen - det er så romantisk, haha ;)
  Smid gerne en kommentar på min blog // http://gladesol.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, du har helt ret - Italien er skønt!
   Jeg tjekker din blog :-)
   - knus

   Slet
 2. Heyy.
  Jeg har en giveaway i gang på bloggen om et mega fedt casio ur i sort, deltag hvis det har interesse. http://erica-schou.blogspot.dk/2013/07/giveaway-casio-ur.html

  Jeg følger gerne tilbage, bare smid en kommentar på min blog! :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hoppe forbi din blog, og tjekke :-)
   - knus

   Slet