30.6.13

SUMMER SHOPPING

"The quickest way to know a woman is to go shopping with her."
Modtog for lidt tid siden disse dejlige basale ting fra H&M, og er dermed total forberedt på tøjfronten, til når turen går til Italien. Hvilken pige kan ikke bruge en sort kjole i de varme sommerdage? - jeg kan i hvert fald godt bruge en, og derfor blev jeg også nødt til at tage denne med i købet. Perfekt til en gåtur i Italiens små gader. Men ud over den, modtog jeg også de sødeste blomstrede natbukser. Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem, og med det stof de er lavet af, kan man ikke andet end at elske dem, hvis man da er mig i hvert fald. Til sidst var også de to bandeau'er med i pakken. Syntes de begge er super søde, og passer perfekt under min anden sorte kjole, som I kan se lige her.

I morgen starter jeg sommerferien rigtigt, med en tur på strøget sammen med søde Nynne. Der skal kigges efter NIKE-løbesko, vandres op i rundetårn, byttes gaver og spises lækker frokost på Café Dalle Valle.

Har I fået shoppet lidt på udsalg her i sommermånederne?
Knus Nikoline

4 kommentarer:

 1. Hej, jeg er virkelig glad for, at du har fulgt mig på GFC, men imorgen lukker det, og jeg mister alle mine følgere derfra.. :( Det ville betyde meget for mig, hvis du ville følge mig på bloglovin' <3

  http://www.bloglovin.com/blog/7307149

  Knus Signe
  beautymorebeauty.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig vil jeg det - er du så også med på at følge mig på bloglovin? <3

   http://www.bloglovin.com/blog/4357561

   - knus

   Slet
 2. har også bukkserne! Det er noget virkelig skønt og dejligt stof. ;-) Sød blog forresten!

  http://esther-in-heaven.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, virkelig behagelige bukser ;-) Og tusind tak!
   - knus

   Slet