27.5.13

NAIL POLISH EVERYWHERE

"Nail art is one way of adding beautiful colors to your life."
Ja som nogen af jer måske ved (eller kan regne ud, ud fra dette indlæg) er jeg kæmpe tilhænger af neglelakker! Jeg ejer faktisk hele 34 stk. men det holder mig ikke fra at købe flere, for jeg syntes simpelthen at det er noget af det flotteste at bruge som accessorize - og med alle mine, har jeg da også en farve til enhver lejlighed, hehe. Mine fire yndlingsmærker er dem jeg har valgt ud i billeder for sig, på de ovenstående: 

Først og fremmest er der en simpel bordeaux en fra H&M. H&M er jo ikke ligefrem et "rigtigt" make-up mærke, og jeg er meget påpasselig med ikke at købe make-up/lakker med for mange parabener og usunde ting i. Men lige præcis H&M's neglelakker har jeg slet ikke noget imod. De holder rent faktisk rigtig godt, og er også super nemme at ligge på neglende.

Andet mærke som jeg særligt godt kan lide at købe lakker i, er Rimmel London. De holder, ligesom H&M's, i rigtig lang tid og kan lægges rigtig fint og nemt på neglende.

Som nummer tre lak, har jeg valgt en af mine Chanel-lakker, for hvorfor ikke? De er jo simpelthen så fine i farverne, og ja, bare udseendet gør mig helt forelsket i dem. Jeg lagde forleden dag en på neglende, og jo, de er rigtig flotte når først de er på. Men jeg syntes dog at de tager lidt lang tid om at tørre.. Men ud over det, wow, hvor er det nogle lækre lakker Chanel laver!

Som rosinen i pølseenden har vi min ene GOSH neglelak. Jeg har prøvet deres lakker et par gange, og de virker fint. Dog ryger de en del ned på min top-liste efter at jeg har prøvet bl.a de tre ovenstående. For selve deres lakker er rigtig fine, og du kan finde næsten alle farver, men når først lakken er lagt syntes jeg at den skalder lidt for hurtigt af, desværre...

Hvordan er jeres forhold til neglelak?
Hvad er jeres yndlingsmærke inde for denne slags kosmetik?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Du har godt nok mange også mange af de fine slags, jeg er slev lidt kritisk overfor neglelak men tror mere det er fordi at jeg ikke har tålmodigheden til det haha (;

  http://eatcleantraindirtycaro.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja mange har jeg, og tak skal du have :-) Haha ja det kræver lidt tålmodighed at ligge neglelak - jeg måtte også lære det med tiden ;-)

   Slet