15.4.13

I'M WEARING NEW SHOES

"You know what I think - if the shoes exists, buy it."


Så er mine nye sko kommet hjem, nemlige et par hvide Converse All Star Ox. Udover at være et par super fede sneakers, så er det også de sko jeg skal have på til min konfirmation. Nogen vil måske undre sig over, hvorfor jeg vælger at have sneakers på til en fin kjole, men til det er der to simple svar: Jeg kan ikke nå at  lære at gå i et par højhælede inden dagen, og så syntes jeg bare at sneakers er rarere at have på, og federe at danse i. Jeg har altid været vild med Converse, da jeg syntes at de sidder helt perfekt på mine fødder. Og så er det sko som man både kan bruge til hverdag, og til finere lejligheder. Jeg kan allerede se en masse lækre outfits med disse sko, og især til sommer tror jeg, at de vil sidde på mine fødder hele tiden.

Hvad skal I have på til jeres konfirmation (hvis I da skal konfirmeres)?
Kunne I tænke jer at se, hvordan jeg ville style disse sko, gennem et par outfits?

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Super fed blog du har! Følger dig via bloglovin nu :-)
  Tror dog der er noget galt med dit link, når man trykker på din bloglovin knap. Jeg blev ført til "claim your blog", ved ikke om det bare er min computer eller hvad. :-)
  Kig gerne forbi mig og min venindes blog og følg tilbage også, hvis du har lyst:
  www.whenwonderscollide.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusind tak! :-)
   Jeg tjekker lige op på det, tak fordi du gjorde mig opmærksom på det!
   Tror allerede at jeg er fast læser på jeres blog, men jeg skal nok lige tage et ekstra kig forbi, for en sikkerhedsskyld ;-)

   - Knus

   Slet