9.1.13

Been in the wood

"You can't have a better tomorrow if you don't stop thinking about yesterday. Remember: You may not end up where you thought you'd be, but you'll end up right where you're meant to be."

 


Dagens outfit bestod igår af en ny sweatshirt, sorte jeans og converse. Sweatshirt - H&M // Sorte jeans - Pieces // Sneakers - Converse // Øreringe (dem på billederne ovenover) - Hjemmelavet
Der vil snarest komme en video op på bloggen, hvor jeg viser den nye sweatshirt og andre ting.
Ola chicas! Jeg undskylder virkelig den manglende energi her på bloggen de sidste par dage. Jeg har bare haft så super travlt, at jeg slet ikke har kunne finde tid til bloggen.. Men nu er jeg på banen igen, og klar med en masse dejlige indlæg. Håber at det er noget I kan bruge. Selvom jeg lovede jer et indlæg omkring udsalg, så må jeg skuffe jer og sige at det først bliver i morgen. Til gengæld får I noget andet idag.

Igår var den bedste dag ever! Efter skole tog jeg i dyrehaven sammen med en af mine bedste veninder Sophia. Vi havde for længe siden aftalt at vi skulle i dyrehaven, og skyde en masse billeder. På trods af det lidt dårlige vejr, drog vi dog afsted mod skoven. Det var ikke dyr vi fik set flest af. Kun et par hunde og nogle heste. Til gengæld fik vi set en masse hømhøm'er (lort) og en rigtig flot natur. Naturen er altså ret smuk efter regn, nå alle blade skinder og alt er lidt vådt. For lige at slutte dagen af, var jeg om aftenen sammen med en rigtig sød en, super hyggeligt!

Knus Nikoline

2 kommentarer:

 1. Fine billeder :)

  Jeg ville blive rigtig glad hvis du ville kigge forbi og skrive en kommentar :) http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have :) Jeg vil meget gerne tage et kig forbi din blog :)

   Slet